DigitaleFotografieTips.nl

Vier jaar DigitaleFotografieTips.nl

Vandaag bestaat DigitaleFotografieTips.nl precies vier jaar. Op 26 augustus 2007 lanceerde ik deze website die nu door meer dan 800.000 bezoekers is bekeken, verdeeld over 1,6 miljoen bezoekjes. De bezoekers waren afkomstig uit vrijwel elk land ter wereld, op een tiental Afrikaanse landen na. Dit zegt iets over hoe Nederlanders, Belgen en andere Nederlandstaligen over de hele wereld verspreid zijn.

Vijf jaar DigitaleFotografieTips.nl
VijfVier jaar DigitaleFotografieTips.nl

Het afgelopen jaar is de site flink gegroeid, ruim de helft van de bovenstaande bezoekersaantallen is gerealiseerd in het afgelopen jaar! Ook is het aantal abonnees op de nieuwsbrief (wekelijks en dagelijks als er nieuws is) verdubbeld. Erg leuk om te zien dat mensen de nieuwsbrief ook doorsturen aan vrienden en familie om de informatie te delen. Dank daarvoor!

Vorig jaar nam ik een nieuwe server in gebruik waardoor de laadtijd van de site aanzienlijk is verminderd. Ook bood de nieuwe server nieuwe mogelijkheden. Zo is begin dit jaar Vragen.DigitaleFotografieTips.nl gelanceerd waar bezoekers al vele vragen hebben gesteld, maar belangrijker, ook een antwoord hebben gekregen van andere bezoekers. In ruil voor het laten vallen van het fotografie nieuws op de website kon ik meer tips geven dan ooit.

Ik krijg ook erg veel e-mails met vragen, die ik helaas lang niet allemaal kan beantwoorden (sorry!). Maar ik probeer ze wel allemaal te lezen en bij herhaalde vragen een artikel eraan te wijden. De beste kans om je vraag beantwoord te krijgen is door deze te stellen op Vragen.DigitaleFotografieTips.nl of het relevante artikel door te lezen en in de reacties je vraag achter te laten.

Ik realiseer me dat ik lang niet elke week nieuwe informatie aan de website heb toegevoegd. Soms neemt het echte leven en werk even over. Maar ik ben op dit moment al weer druk bezig om nieuwe ervaringen op te doen die ik kan verwerken in nieuwe artikelen op de website. Het aankomende jaar wil ik onder andere meer aandacht besteden aan het fotograferen van mensen en belichting met behulp van losse en studio flitsers. En wie weet wat het nieuwe jaar nog meer brengt. Ik ben er in ieder geval nog niet klaar mee!

Bedankt voor jullie vertrouwen, ik hoop dat ik ook het aankomende jaar weer veel interessante informatie kan bieden!

P.S. Vergeet niet dat je nog tot aankomende woensdag 31 augustus je foto kunt insturen om kans te maken op het Bamboo Special Edition pentablet!

@09:57u Ehm, ja, dusse… Sorry. Inderdaad vier jaar compleet, vijfde jaar begint nu. Ach, dan doen we het volgend jaar nog een keer ;)

Blijf op de hoogte als er een nieuw artikel wordt geplaatst, neem een gratis abonnement op de RSS feed of de nieuwsbrief! Stel je vragen op vragen.digitalefotografietips.nl.

Laat een reactie achter