DigitaleFotografieTips.nl

69 reacties op “Zes jaar DigitaleFotografieTips.nl”

 1. Gaat alweer hard Kenneth! Bekend probleem dat de artikelen wat achter blijven, veel tijd in andere bezigheden. En er zijn al zoveel onderwerpen besproken dat een goed en nieuw onderwerp kiezen steeds moeilijker is.

  Ik ben benieuwd wanneer je de 500e gaat bereiken! :)

 2. Allereerst van harte! Ik lees elke keer weer met veel interessese tips sie je plaatst.ik en twee goedevrienden van mij worden er telkens weer een stukje wijzer van.Veel leuks om in de praktijk te proberen.Wij hopen dat ditnog lang blijft bestaan!

 3. Kenneth, van harte gefeliciteerd. Ik lees je artikelen altijd met veel belangstelling. Dat je alles in simpele bewoordingen uitlegt, vind ik een groot pluspunt. Nog vele jaren !

  1. Ik sluit mij aan bij Godfried. Hartelijk proficiat aan Kenneth en al zijn medewerkers. Niettegenstaande ik geen beginneling ben in fotografie, vind ik hier heel wat informatie die mijn fotografische kennis nog verbetert

 4. Kenneth, van harte gefeliciteerd, 6 jaar!! jij maakt door je artikelen dat fotograferen voor iedereen haalbaar is en steeds leuker gaat worden, dank zij je heldere lessen.!!! Dank daarvoor! En ik hoop dat ik en vele met mij nog jaren mogen genieten van je lessen!

 5. Time flies when you’re having fun Kenneth en volgens mij heb je nog altijd evenveel fun als toen je alweer 6 jaar geleden begon! Ga lekker zo door en je artikelen lees ik nog altijd met evenveel interesse als toen ik de eerste keer met je site in aanraking kwam.

  Van harte gefeliciteerd Kenneth!!

  Groetjes, Pat.

 6. Van harte gefeliciteerd Kenneth, 6 jaar is een hele tijd om dit op deze goede en informatieve manier vol te houden.
  Ik hoop dat ik nog lang van deze site mag genieten, en leren. Jij en alle gast schrijvers bedankt!

 7. Veel lof en dank voor het volgehouden initiatief!
  Zoals het past bij verjaardagen “Nog vele jaren toegewenst”.

 8. Kenneth,
  Van harte gefeliciteerd met je 6e jaar Digitalefotografietips in successie, dat er nog vele jaren mogen volgen. Of je het afgelopen jaar nu minder artikelen hebt geschreven dan het jaar daarvoor is wat mij betreft niet van belang, het gaat om de inhoud ervan en die is tot nu toe dik in orde!!
  Ik blijf graag geabonneerd en blijf met aandacht je tips lezen!

  Hartelijke groet,

  Hans

 9. Beste Kenneth,

  Van harte gefeliciteerd! Ik heb jouw site enkele maanden geleden ontdekt en ben fanatiek lezer. Op naar de 500 en heel veel succes daarmee!

  Hartelijke groet,
  Bart

 10. Van harte gefeliciteerd Kenneth,Door jou site is mijn kennis van de fotografie met sprongen vooruit gegaan. Ik zou zeggen: Ga zo door.

  groetjes,

  Wim.

 11. Beste Kenneth, ik kijk altijd uit naar een nieuwe aflevering. Maar ook je archief is interessant. Macro/Close up fotografie is buitengewoon interessant. Ik heb er veel aan en zal er nog veel aan hebben. Dank daarvoor. Ik hoop dat je ermee doorgaat
  Frans

 12. Gefeliciteerd Kenneth!
  Nog vele jaren..

 13. gefeliciteerd met de zesde verjaardag van deze goede en duidelijke site waar ik sinds een paar maanden lid van ben.

  goede tips waar ik als beginnende spiegel reflexer veel van kan leren.

  groetjes Kees

 14. Beste Kenneth,
  Ik heb altijd een link naar jou site op mijn blog staan.
  Door jou aanmoedigingen op fotografie gebied is mijn kennis zeker vergroot. Je tips gaan altijd mee op pad om er gebruik van te maken.
  Daarom wijs ik bezoekers op mijn blog ook door naar jou verhalen en tips. Daarom wordt er in Nederland (en de rest v/d wereld) zo kwaliteitsvol gefotografeerd.
  Van Harte met dit jubileum !
  Grt. Harry ( vriefoto.blogspot.nl )

 15. Beste Kenneth,

  Van harte gefeliciteerd! Ik lees ook altijd graag artikelen op deze web site. Had er in mijn begin periode ook veel van geleerd. En raad andere geïnteresseerde beginners altijd aan ook op de site onder andere bijvoorbeeld de basis cursus te lezen.

  Veel succes en we kijken uit naar meer artikelen en leuke lessen.

  Groet, Dennis

 16. Van harte en dank……………..heel uniek!! Graag doorgaan.
  Gr. Ron

 17. Beste Kenneth,

  Bedankt voor je leerrijke artikels, ik weet dat het niet simpel is en dat er zeer veel tijd inkruipt in het onderhouden en uitzoeken van onderwerpen maar je maakt er oh zo veel mensen gelukkig mee.

  Groeten en BEDANKT,

  Jos en Patricia

 18. Gefeliciteerd ! Neem steeds veel van jouw tips mee in mijn fotografie rugzak . Ben een een groot fan van jouw tips . Nog vele jaren toegewenst !

  Groetjes,

  Eric

 19. Beste Kenneth,

  Proficiat met deze mijlpaal. Dank voor de onderwerpen die je behandeld. En ook het archief waar je ontbrekende informatie op kunt zoeken. Zo is fotograferen leuk en wordt het steeds leuker!
  Nog vele jaren gewenst dus.

  Groeten van HenkD

 20. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum. Ook ik maak veel gebruik van de informatie op jouw website. Je legt niet alleen helder en duidelijk uit, maar je schrijft ook heel leuk! Ik ben een beginner in de fotografie. Op dit moment worstel ik het handboek digitale fotografie & beeldbewerking van Frans Barten door. Zeer leerzaam, maar mijn foto’s worden er nog niet zo heel veel beter van… Misschien wil je er nog een hobby bij nl. workshops geven?!

 21. Gefeliciteerd,en bedankt voor de leerzame artikelen.
  Ik kijk ook vaak even terug op jou site om iets op te zoeken,en verwijs anderen ook naar je site.

  Altijd weer een verassing als er weer een mailtje van jou in mijn mailbox zit ,hopelijk volgen er nog vele.

  Bedankt !!!

 22. van harte gefeliciteerd, en dat er nog vele mogen bijkomen ik blijf er van genieten

 23. een driewerf hoera!
  //Dave

 24. Gefeliciteerd,
  Het verwondert me niet dat het aantal bezoekers is toegenomen. De site is erg informatief en prettig om te lezen. Ik hoop dat je de uit de hand gelopen hobby nog lang mag volhouden.

  Rieks

 25. Hoi Kenneth,

  Gefeliciteerd en erg bedankt voor alle prima leesbare artikelen boordevol tips!

  Frans

Laat een reactie achter