DigitaleFotografieTips.nl

12 reacties op “Tips voor fotograferen bloesem”

 1. Ik vind dat er hele mooie foto’s op de ste staan.
  Maar k wil toch 1 ding weten ik heb zelf namelijk een sony mpegmovievx zou ik daar ook zulke mooie foto’s mee kunnen maken? En zo ja.. Hoe?
  Alvast bedankt

  1. mina,
   je zal er wel mooie foto’s mee kunnen maken, maar als je je echt in fotografie wilt begeven en je instellingen manueel instellen zou je toch best een spiegelreflex kopen.

 2. Wat een prachtige foto’s prachtig. Maar zou er misschien bijgezet kunnen worden HOE de foto’s zijn gemaakt, dus bijv. met welk diafragma/iso/witbalans ed? Zo zou het voor mij makkelijker worden om iets uit te proberen.

  1. Ik moet Coby eigenlijk een beetje bijtreden.

   Mooie foto’s, zeker weten, maar het is ook zeer interessant om een paar (basis)instellingen mee te krijgen in de info. Dat maakt het net iets gemakkelijker om te beginnen.

   Succes nog met de site !!

 3. Goede site!

  Maar heeft u ook informatie over studiofotografie? En dan vooral het gebruik van de paraplu (in welke richting je hem plaatst.)
  Is dit niet het geval, heeft u dan een site waar hier goede informatie over te vinden is?

  Bedankt voor een reactie.

  Cindy

 4. er staan echt super mooie foto’s bij
  ik heb zelf ook een mooie gemaakt met jullie tips
  ben pas 14 maar hij is super geworden
  zou hij hier mischien ook op de site kunnen
  groetjes

 5. erg mooie foto’s vooral de eerste foto’s van die bloesems in almere muziekwijk ,, ik herkende het meteen maar super mooie foto’s
  ik heb zelf een nikon p500 en die maakt ook super mooie foto’s maar ik wil over een aantal maanden een spiegelreflex kopen maar ik weet nog steeda niet wat het verschil is tussen een digitale camera en een spiegelreflex camera,! ??

  1. Hoi Jasmina,

   Ik wil niet bot overkomen, maar wat is voor jou de meerwaarde van een spiegelreflex als je nog niet weet wat het verschil is? ;)
   Als je leert fotograferen met de camera die je hebt en je komt beperkingen tegen, dan is het zaak om te kijken wat je dan nodig hebt. Mogelijk dat je dan dus aan een spiegelreflex moet gaan denken ;) Als je pas overstapt als je de beperkingen van je toestel kent, kan je veel meer uit een spiegelreflex halen en zal het fotografieplezier veel groter zijn ;)

   Groet,
   Erik

   1. Hoi Erik,

    er staat niets voor niets dat ik niet weet wat het verschil is dus ik wil ook niet bot overkomen, maar dat hoef je me niet nog een keer te vertellen :) ., ik had juist gedacht dat iemand mij dit zou kunnen uitleggen, en ja, als ik inderdaad beperkingen tegen komt zal ik het dan wel weten wat ik nodig heb.
    en vandaar dat ik een over een aantal maanden een spiegelreflex wil kopen want dan zal ik meer weten over door de ( cursus) dat ik ga volgen, ;)

    Groet,

    Jasmina

    1. Hoi Jasmina,

     Misschien heb je iets aan dit artikel: http://www.digitalefotografietips.nl/basiscursus/camerakeuze/

     1. Hoi Kenneth,

      Harstikke bedankt!! ja dit is precies wat ik nodig heb.!
      erg bedankt!

      Groetjes,

      Jasmina