DigitaleFotografieTips.nl

7 reacties op “Een straatparade fotograferen”

 1. Beste Kenneth,
  Ik ben al een tijdje geabonneerd op je nieuwsbrief en ik moet zeggen dat ik veel heb aan je informatie. Met weinig middelen kun je prima werk afleveren. Prachtige foto’s van die parade!

  groet,
  Raymond

 2. Hallo Kenneth.
  Ik lees je nieuwsbrieven altijd met veel interesse. Wat ik alleen jammer vind, is dat je er geen nummering meer aan geeft. Ik print het vaak uit en dan is het fijn als je het op categorie op kunt bergen. Ik kan nu ook niet meer zien of ik soms een nieuwsbrief gemist heb.
  Verder ben ik blij met alle tips die je geeft en je duidelijke uitleg. Tot de volgende nieuwsbrief.

  Groetjes Marion

 3. Hallo Kenneth

  goeie tips hoor! ik kan veel mee.
  alleen een week geleden was er een optoch met versierde wagens, alleen dat was in de avond. Het was dus al donker, en aangezien mijn flits niet zo ver komt waren al mijn foto´s erg bewogen en mislukt. Ik baal hier natuurlijk wel van maar zie het ook als een verbeterpunt voor andere jaren.
  Heb jij misschien tips hoe ik toch mooie foto´s kan maken wanneer het donker is?

  groetjes marte

 4. Ik heb nog een tip: Ik was dit weekend in Den Haag waar in Chinatown, chinees nieuwjaar wordt gevierd. We sloten achter aan de rij aan. Op een gegeven moment probeerde we om de mensen heen te lopen. We kwamen aan bij de ander kant daar stond bijna niemand en konden we van het feest genieten en natuurlijk goede foto’s maken met de tips die in dit artikel staan vermeld.

 5. Goeie tips. Zo zie je maar weer dat voorbereiding het halve werk is.

 6. Dank je wel, Kenneth voor de goede tips. Ze komen zeer goed van pas i.v.m. komende evenementen in onze buurt en stad.

 7. Ik irriteer me mateloos bij straat opnames waarbij ik filmopnamens maak dat er fotografen zijn die bewust of onbewust voor je beeld komen te staan. Er wordt totaal geen rekening gehouden met de omstanders. En wat moet je nu met een plaatje wat niet kan bewegen? Poseren kan ook bij het moment van vertrek. Dan kun je stilstaande personen fotograferen. Maar verziek het niet voor de mensen die speciaal van ver komen om naar de parades te kijken en te filmen.