DigitaleFotografieTips.nl

205 reacties op “Veelgestelde Lightroom vragen”

 1. Ik herken dit. De bewerkte foto’s exporteer ik nu naar een nieuwe map : ” bewerkte foto’s” , en zet ze dan in een map met dezelfde naam als de geïmporteerde foto’s.
  Maar misschien is er een veel betere methode, dan hoor ik dat ook weer graag.

 2. ik krijg in lightroom de melding bij openen bestand ontwikkelen de melding , kan map niet vinden ??????

  Help ???

 3. beste

  mijn watermerk exporteert niet mee met de foto’s
  heb je advies?

  mvg

 4. Van het ene op het andere moment verkleint LR bij het exporteren mijn foto’s. Eerst waren de meeste foto’s rond 5 tot 10 mB. Nu ineens maximaal 126 kB. Ik ben me niet bewust dat ik het exportprogramma anders heb ingesteld. Hoe kan ik de normale grootte weer terugkrijgen?

  Weet iemand dat?

 5. Als ik alles in LR5 zet vind ik de foto,s niet terug op de harde schijf waar ze vandaan komen ,waar vind ik de foto,s nu

 6. Ik wil foto’s importeren in lightroom 6 vanaf mijn pro fuji2 , maar hij ziet wel de jpeg maar kan de voorvertoning van raf bestanden niet lezen. Wat doe ik fout ? Ik heb ook geprobeerd op kopieren als dng, maar helaas

 7. Ik krijg in LR5 bij het importeren de melding “kan voorvertoning niet lezen”. Ik heb de Camera een Nikon 1 J5 ingesteld op Raw+Jpeg Fine groote L en kleurruimte sRGB. (mocht dat van belang zijn. Met mijn vorige camera had ik dit probleem niet en kon ik moeiteloos foto’s importeren. Wie kan me helpen?

1 4 5 6

Laat een reactie achter