DigitaleFotografieTips.nl

Gratis Abonneren

Je kunt automatisch op de hoogte blijven van nieuwe toevoegingen aan de site via de RSS feed, Facebook of Twitter.

RSS feed

Geen tijd/zin om de site dagelijks te bezoeken? Als je de RSS feed aan je nieuwslezer toevoegt zie je automatisch wanneer er een update beschikbaar is op de site.

De URL die je moet toevoegen aan je nieuwslezer of website is http://rss.digitalefotografietips.nl/digitalefotografietips.

Blijf op de hoogte als er een nieuw artikel wordt geplaatst, neem een gratis abonnement op de RSS feed of de nieuwsbrief!

44 reacties op “Gratis Abonneren”

 1. Goede site!

 2. Schitterend

 3. duidelijks site

 4. Sinds kort de fotografie hobby weer opgepakt en weer veel aha momenten beleefd op deze websiite.

 5. Hele mooie site!!
  Als beginnende spiegel reflex camera bezitter zal ik zeker vaak deze site bezoeken.

 6. De afgelopen weken heb ik ook bijna dagelijks op deze site gesnuffeld na de aanschaf van mijn Nikon. Wat een duidelijke site, wat heb ik al veel info gevonden. Helemaal super, dat wou ik even kwijt. Bedankt!

 7. Hele mooie site en bedankt voor de tips!

  Heb nu op basis van de tips een eigen site gemaakt op wordpress!

 8. Als beginnend nikon d5000 bezitter wil ik een flitser aanschaffen.na enig speurwerk kwam ik 2 fliters tegen welke waarschijnlijk bij mijn camera past nl. De nikon sb-700af ttl.en de metz mecablitz 44 af-1flitser ook geschikt voor de nikon .mijn vraag is wie kan vertellen waarom er behoorlijk prijs verschil inzit.of moet ik toch bij het merk nikon blijven.gaarne reactie.jan

 9. Geweldige site, zeer leerzaam, bedankt!

 10. als beginnend amateur fotograaf vind de artikelen leerzaam

 11. als beginnend amateur fotograaf vind ik het geweldig om zo te leren en op de hoogte te worden gehouden.

 12. Beste,
  Ik heb onlangs mijn computer van windows 7 naar windows 10 gebracht. Mijn LR6 is verwijderd. Hoe kan ik opnieuw mijn LR6 installeren. Bij adobe kom ik niet terecht. Ik ben in bezit van een liscence. Heb je voor mij een advies
  Met vriendelijke groet
  Erwin Salens

 13. Zeer goede site vooral bij beginnende fotograaf

 14. woow erg bedankt voor alle uitleg daar hebben we wat aan

  super blij mee

 15. Goede site!

 16. super site , bedankt

 17. Vele boeken en boekjes gekocht om meer te leren over het flitsen.Te ingewikkeld en langdradig.Ik ben blij dat ik nu een heel deel wijzer ben geworden van zeer duidelijke info op deze site over flitsen.Heel erg Bedankt !!!

 18. Na lang zoeken eindelijk een site gevonden waar je wat aan hebt. Alle onderwerpen zijn duidelijk uitgelegd, zodat iedereen het ook begrijpt, Makkelijker kan het niet uitgelegt worden, zelfs ik begrijp het.