DigitaleFotografieTips.nl

17 reacties op “Deel je foto’s op 500px”

 1. Leuk! Dit ga ik maar eens proberen.

  Dank je Kenneth.

  Fr,

  Frank

 2. Kenneth,

  Mooie site. Het is inderdaad wel een mooier alternatief voor flickr. Vooal de zwarte achtergrond geeft een profi uitstraling.
  Of komt door de mooie foto’s van jou ;-)

  Leuk om jou beschreven theorien er in te ontdekken!

  Grs Ben

 3. Hoop dat ze niet het zelfde doen als Twitpic. Schandalig, maar het zal wel topje van ijsberg zijn nu dat verkopen bekend is geworden.

 4. Ik ben gelijk op verkenning uitgegaan. Mooie site waar ik ben dan ook gelijk maar heb aangemeld.

  Je kunt er leuke ideen op doen en inspiratie opdoen.
  Ik ruil mijn Picasa denk ik maar in.

 5. Hoi kennet.hEb je daar een eigen domeinnaam nodig of kan je ook foto op hun site zetten is mij niet helemaal duidelijk.
  Groeten Patrick

 6. Patrick,

  Je moet je alleen maar aanmelden, net zo als je doet bij andere sites. Gebruikersnaam, Wachtwoord, E-mailadres en klaar is Kees.

 7. Ziet er goed uit, heb me ook aangemeld en een paar foto’s geupload. Ben het met je eens dat het Flickr totaal (nog) niet kan vervangen en mis ook de groepen, sets en forums en een duidelijke uitleg hoe het allemaal werkt. Maar misschien komt dat nog.

  Bedankt voor de tip in ieder geval!

  Karen

 8. Hallo,
  Mijn voorkeur gaat vooralsnog uit naar footo.nl omdat dit een Nederlandse site is en niet heel massaal. Ook als amateur/starter voel ik me daar op m’n gemak, terwijl 500px er absoluut prachtig uitziet, maar zou er geen foto durven plaatsen gezien het hoge niveau (van de foto’s op de site dan he, niet van mij :-). Zit ook op Zoom, maar daar staan gelijk 10 nieuwe foto’s als je 1x met je ogen knippert. 500px is wel een prachtige site om inspiratie op te doen en andermans/vrouws werk te bewonderen. Ben trouwens erg blij met je nieuwsbrieven!

 9. Goed artikel Kenneth. Heb ook maar meteen een account aangemaakt. Vind vooral de grote tumbnails erg prettig.

 10. Hallo, Kenneth,

  Echt super, Jou site.
  Veel goede info, Bedankt !!!!!!!

 11. Ik gebruikte dit al wel een poosje, wel jammer dat je maar 20 foto’s in de week kan uploaden.

 12. En welke foto zag ik als eerste in editorschoice….Bellagio van Kenneth Verburg. TOP foto op een geweldige site. Bedankt voor de tip.

 13. Weet iemand hoe ik foto’s kan delen via 500 pix,dit met dank