DigitaleFotografieTips.nl

6 reacties op “Inspiratie uit fotoboeken”

 1. Bedankt Kenneth,

  En als aanvulling: bezoek regelmatig Foam in Amsterdam, Fotomuseum in Rotterdam, Gemeentemuseum Den Haag, Huis Marseille in Amsterdam, Noorderlicht Groningen en fotofestivals Naarden en Breda!

 2. Hoi Kenneth,

  Volgens mij kan jij ook wel een boek samenstellen hoor.
  Je hebt mooie foto’s en tekst genoeg ;-)
  Maar het lijkt mij inderdaad een werk om een boek samen te stellen. Volgens mij zijn je eigen foto’s nooit af of goed genoeg om ze te plaatsen.
  Ben zelf bezig met een expositie en dat is toch wel wat anders je foto’s op een blog zetten….
  Je wilt toch je beste foto’s plaatsen en heb maar beperkt plaats.

  Mvg Ben

 3. wat fijn dat dit weer eens ter sprake komt. Een fotoboek is heerlijk om doorheen te gaan. Zo anders dan het computerscherm. Veel tastbaarder. Jammer inderdaad. Maar wel weer eens om over na te denken de boekhandel in te duiken.
  Bedankt v0or deze neiuwsbrief.

  gr Petra

 4. Mooi, weer, je verhaal. Doe je goed. Misschien ken je het boek Arthur? Teksten van Hubert Lampo met foto’s van Pieter Paul Koster. Uit 1985, maar met magische foto’s van het Engelse landschap van King Arthur. Spannend! Ik kijk uit naar je volgende “les”.
  Frits Knijff

 5. Goed idee Kenneth! Ik heb meteen de daad bij je woord gevoegd en kwam een recent fotoboek tegen van een andere Nederlandse topfotograaf die mij erg aanspreekt: ‘Rineke Dijkstra: A Retrospective’.
  De internationale recensies van het boek zijn lovend en op de website van Amazon.UK is het ook betaalbaar: 27,5 pond, inclusief verzendkosten naar NL. Ik ben nu in blijde afwachting……

 6. Mooi artikel Kenneth !

  @ Frits Knijff : boek staat bij mij al jaren in de kast. Ik vond het al prachtig, lang voordat ik met fotografie aan de gang ben gegaan !