DigitaleFotografieTips.nl

7 reacties op “Zoek het hogerop”

 1. Hoi Kevin, je biedt ons je excuus aan voor het ongemak wat we misschien zouden kunnen ondervinden door het verhuizen naar een andere server. Ik kan je zeggen, je kunt bij mij vele potjes breken, zo blij ben ik met jouw site waar ik heel veel op kijk en waarvan ik heel veel leer. Dus als er eens een ongemakje optreedt, geen probleem.

 2. Daar sluit ik me helemaal bij aan!

 3. Hoi Kenneth,

  Grappig om te zien dat we over een onderwerp als vamerastandpunten allebei een berichtje schrijven in dezelfde tijd kan dus zomaar actueel zijn.

  Een leerzaam stuk met mooie foto’s.

  Altijd leuk om jouw stukken te lezen en te kijken hoe jij de zaken benadert.
  Groetjes en ga zo door met deze leerzame stukken.

  Jantheo

 4. Hoi Kenneth,

  Ik ben afgelopen weekend ook bij het poppenfestival geweest, dit franse theaterstuk was erg goed. Leuk om de mooie foto’s hier terug te zien.

  Ben je s’avonds om 11 uur ook nog in de haven geweest om foto’s te maken? Ik heb hier een poging gedaan om een foto te maken, maar dat was toch lastig met het licht en een 24-70 mm lens.

  Net als iedereen vind ik het ook een erg leuke, leerzame en duidelijke site.

  Daniel

 5. Als beginner met mijn nieuwe Nikon D90 & 18-200mm lens ben ik heel blij met je site. Vandaag geprobeerd om een plaatselijk toneelstuk te fotograferen… Flitsen mocht niet, dus de iso waarde flink verhoogd tot 1250-2000 en dat lukte wel aardig…Maar toen… mwah… met de diafragma zitten ‘stoeien’ maar veel beelden bleven onscherp; wat deed ik zo fout en hoe doe ik t een volgende keer beter zonder een statief mee te moeten nemen? Ik hoop op de gouden tip…. (komend weekend nog een laatste voorstelling, dus ik krijg een herkansing…)