DigitaleFotografieTips.nl

4 reacties op “Problemen wegpoetsen in Lightroom”

 1. Geachte,

  Fotografie is een beroep appart, dat veel techniek en kennis van zaken vereist en waarvan de uitkomst resulteerd in het schieten van prachtige, dikwijls artistieke beelden met een individueel alure.

  Volgens mij is dat de bedoeling van iedere creatieve fotograaf, beroeps of amateur.

  Hopelijk zien de gebruikers van een automatische toestel ooit eens in
  dat fotografie veel meer inhoud dan alleen maar op een knop te duwen.

  Note: De site is zeer duidelijk en goed gestruktureerd,daar kunnen de
  “Button pushers” nog iets van leren.
  De amateur,
  dgjp

 2. halloo! weet er iemand een photoshop te downloaden
  waar je ook een andere achtergrond kunt maken in de foto zelf?
  en een witte lach maken en grotere ogen en een zachte huid?
  ik hoor t h eeeel heeel graagg!

  groetjess

 3. Beste Shannon,
  Op de website van adobe.com is een trail versie te downloaden van CS3 extended en Lightroom 2.0. Hiermee kunnen bijna alle zaken worden bewerkt die jij hebt aangegeven. Een duidelijk boek voor CS3 dat niet mag ontbreken is het boek van Scott Kelby, Het Photoshop CS3 boek voor digitale fotografie (isbn 978-90-430-1473-1). Zijn boek over Lightroom 2.0 is inmiddels te koop in de uk versie. De nl is in voorbereiding. Mocht je nadere info wensen over Photoshop CS3 of Photoshop Lightroom kan je mij altijd even contacten. Ik ben n.l. uitermate content over hetgeen wat deze beide programma’s van Adobe presteren voor de digitale fotografie.
  M.vr.gr. en veel succes,
  Gerard Saarberg

 4. interessant artikel, het was de vraag die ik stelde op het forum, en het is voor mij maar gedeeltelijk duidelijk, ik heb het dus over de noodzaak van lightroom als je ps goed beheerd .
  Ik probeer te begrijpen dat het belangrijk is vh beheer van je foto’s, alhoewel ik niet te maken heb met veel foto’s in 1 keer.
  Het blijft voor mij een wazig iet s, het lightroom.
  Voordeel: het klinkt wel goed als je zegt ik werk in lightroom (doka) ipv photoshop dit heeft een bijsmaak van mooi maken van modellen. zelf werk ik in bridge/pshop cs3.