DigitaleFotografieTips.nl

4 reacties op “Veel fotografieplezier in 2012!”

 1. Nou Kenneth,…allereerst,…’DigitaleFotografietips’,…DeTop!!iedere keer wanneer ik naar deze side terug keer, wordt ik een ervaring rijker. Ik hoef echt de deur niet uit voor een fotocursus. tot nu toe heb ik alles middels ‘DigitaleFotografietips’ geleerd. Sinds vorige week begonnen met flitsfotografie. En natuurlijk kon ik daar weer genoeg documentatie over vinden ,op jouw side. En genoeg mede-hobbyisten op de side om over Flitsfotografie te discusieren. Jouw side beschikt over alles wat ik nodig heb om een goede fotograaf te worden. daarom,.. MIJN DANK isGROOT!
  En wens jouw en mede-fotograven een goed 2012.

 2. We blijven elkaar zo wel de beste wensen geven ;P
  Maar ook hier natuurlijk een gelukkig nieuwjaar voor jou Kenneth, en voor alle andere lezers ook! Hopelijk krijgen we weer een goed fotografisch jaar.

  Het was leuk en leerzaam om de stukken te schrijven. Nog leuker was het om alle reacties te krijgen. Ik hoop komend jaar de inspiratie te krijgen om nog eens het een en ander te schrijven en wat kennis te delen.

  Gelukkig nieuwjaar allemaal!

 3. Hoi Kenneth,

  Wat is dit een bijzonder fijne site is dit; ik heb in korte tijd veel geleerd door de heldere uitleg en dito voorbeelden. Dank en ga zo door in 2012!

 4. Proficiat en dank voor deze puike nieuwsbrief waar zowel gevorderde als beginnende fotografen wat kunnen opsteken.