DigitaleFotografieTips.nl

16 reacties op “Het derde jaar van de site”

 1. Hoi Kenneth,

  Al ruim een jaar is jou site en de nieuwsbrief mijn bron van diverse fotografie-nieuwtjes en tips.

  Bij deze wil ik jou bedanken voor de moeite die jij er elke keer weer insteekt.

  Natuurlijk voor jou ook een er goed nieuwjaar gewenst..

  Groet

  Joost Heijnen

 2. Kenneth, dit wordt m’n 2e mail en heb geen idee waar die ander is gebleven. Moet je onderin bij “subscribe without commenting” weer je emailadres invullen?

  Maar nogmaals bedankt voor al je leerzame artikelen en wat mij betreft, ga zo maar door. Een goed gezond jaar 2010, groet, peter

  1. Ik merk dat bij het plaatsen van reacties af en toe de pagina niet meer terug komt, ik ben er nog niet achter waar het zit. Meestal is de reactie dan wel geplaatst en zie je hem bij het verversen van de pagina (als hij niet per ongeluk door het spamfilter wordt gevangen).

 3. Heel erg bedankt!! voor het afgelopen jaar.Ik heb veel vuldig gebruik gemaakt van allle tips en lees ze nog regelmatig na.
  Thanks!!!
  Ik wens je alle goeds voor 2010

  Grt :) Ann

 4. Hoi Kenneth,
  toen ik je site voor het eerst zag heb ik meteen een abonnement genomen. Zoveel goeie tips met voorbeelden, die ik allemaal kan gebruiken. Enorm bedankt en ga zo door. Op naar een volgend fantastisch foto jaar!

 5. Van hetzelfde gewenst en blijf zo doorgaan!

 6. hoi Kenneth

  Een tijdje geleden was ik op zoek naar een fotografie site met leuke tips, toen kwam ik op jouw site terecht. Ik vind het een geweldige site, heb het meteen gefavoriet en heb me meteen aangemeld voor de nieuwsbrief. Ik heb heel wat geleerd van je site. Ik hoop dankzij jouw tips vanavond prachtige foto’s van het vuurwerk te maken.
  Bedankt voor al de tips en nieuwtjes en een goed en gelukkig 2010 toegewenst!

 7. beste Kenneth,

  Dit jaar heb ik voor het eerst met jouw site te maken gekregen. De artikelen zijn erg leerzaam, kort en krachtig. Klasse !

  De allerbeste wensen in 2010
  Ik kijk nu al weer uit naar een volgend artikel van jouw hand.

  groeten
  Richard Bremer

 8. Beste Kenneth,

  Dank voor het schrijven van al de artikelen ik lees ze met heel veel plezier.
  Er staan vaak zeer goede tips in.
  Nog de beste wensen voor een produktief 2010.

  Gr Erik

 9. Hallo Kenneth,

  Als hobby fotograaf bezoek ik je site regelmatig en met veel plezier. Goed te horen dat je er mee doorgaat!

  Met vriendelijke groet
  Raymond

  1. … oeps …

   en natuurlijk de allerbeste wensen voor 2010!

 10. Beste Kenneth Verburg,

  Van harte gefeliciteerd met alweer het derde jaar dat digitalefotografietips.nl bestaat. Tot mijn grote spijt heb ik deze uitmuntende site pas onlangs ontdekt. Je heldere stijl van denken, schrijven en onderbouwen van je fotografische stellingen is een verademing om te lezen, te ervaren en uit te proberen. Pragmatisch als je bent laat je in prachtige foto’s zien wat je bedoelt en hoe die verbeterd kunnen worden. Als het creatieve hoogtepunt van jouw fotogenieke werk nog moet komen dan belooft dat heel wat!

  Ik wens je heel veel geluk in het algemeen en in het nieuwe jaar in het bijzonder. Daarnaast hoop ik dat er nog vele publicaties van je zullen volgen, ter lering en vermaak en tot betere prestaties van alle enthousiaste digitale fotgrafen m/v. Chapeau!

 11. Hi Kenneth,

  Als eerstejaars kan ik u vertellen dat de site erg goed is en zoals al vaak gezegd, duidelijk. Om in een paar zinnen telkens uitleg te geven zodat iedereen het bedrijpt is al een vak apart.
  Een inspirerend figuur ook, daardoor weer drang om op z’n minst een Kenneth foto te maken (mooie kleuren, mooi belicht, goede compositie, uiteenlopende onderwerpen)
  Mijn voornemens zijn veel panorama’s en kleurwissel, zo weinig mogelijk photoshoppe (met als doel om het shoppen tijdens het shot zelf te doen :-) )
  Veel succes met het beheren van de site, jouw fotografie en gezondheid, Succes in 2010!!!

 12. Hallo Kenneth,

  Allereerst natuurlijk ook de beste wensen voor het jaar 2010. En dat je maar veel plezier mag blijven hebben met het schrijven van artikelen voor “ons”. Elke keer weer spannend wat je schrijft!

  Succes en wie weet tot ziens

  Met vriendelijke groeten,
  Paul van der Lugt

 13. Dank voor alle leuke reacties!

 14. ook alle goeds voor 2010 en “keep up the good work”; je RSS-feed is een wekelijkse (aangename) verrassing geworden.
  ennuh.. CU on Flickr!

  gr, Jurgen – juvani on Flickr