DigitaleFotografieTips.nl

8 reacties op “Molens fotograferen”

 1. Ik lees al een tijdje mee op deze website en nu dan toch eens een reactie. Wat een prettige website is dit. Ik heb er in de afgelopen maanden al veel informatie afgehaald waar ik wat mee kan. Ik ben echt nog behoorlijk nieuw op het gebied van fotograferen en bewerken en deze site is een fantastische hulp hierbij. Bedankt!

 2. De tips zijn altijd handig en ik heb er een gewoonte van gemaakt om ze uit te printen. Maar nu wil dat helaas niet meer lukken. Ik heb even de proef op de som genomen met een ander artikel maar ook daar krijg ik alleen maar de eerste twee of drie alinea’s. De overige pagina’s blijven blank. Is er misschien een instelling gewijzigd?

 3. Als Flevolander vind ik het landschap ook zonder turbines allerminst saai, maar dit terzijde. Hoe het volgende op te lossen? Als ik een belichtingstrapje maak van een landschap met turbines en de belichtingen op elkaar leg, krijg ik turbines met 4, 5 of zelfs 6 wieken ipv 3. Dat snap ik. De sluitertijd bij F16 of zelfs hoger kan dat nooit “bijbenen”. Moeizaam nabewerken of toch een oplossing “on the spot”?

 4. Mag ik vermelden dat het interieur van een Hollandse molen ook bijzonder fotogeniek is: een goede plek om te spelen met sluitertijden als de molen in werking is (!). Het kàn dan wel een gevaarlijke plek zijn, vanwege bewegende delen.
  Met Vriendelijke Groet,
  aeejnprt
  Jan Peter

 5. Nancy uit precies zoals ik het ook beleef. Dank je wel. Angela

 6. De website met alle informatie lees ik met veel plezier. Met de tips en suggesties kan ik prima uit de voeten.

  In mijn archief kan ik niets vinden over fotograferen van het noorderlicht. Heb je daar ervaring mee? Zo ja, waar moet ik rekening mee houden?

  mvg
  Nel

 7. Deze website is voor mij als beginneling gewoonweg fantastisch. Ik ben nog niet zo lang lid maar heb al enorm veel bijgeleerd dank zij deze handige tips.
  mvg. Roland