DigitaleFotografieTips.nl

6 reacties op “Doorzettingsvermogen”

 1. Mooie foto`s vooral het laaste zou ook willen zo vroeg foto`s maken maar heb school!

 2. Een mooi verslag hoe onverwachts de omstandigheden opeens goed kunnen zijn.
  Afgelopen week heb ik zo tweemaal verrassende foto´s gemaakt. De eerste keer vielen de zonneharpen bij zonsopkomst tegen, het plan wat ik had gemaakt en tot in de puntjes had voorbereid ging vanwege een net te zwak zonnetje niet door. Onderweg naar huis zie ik opeens in een stuk bos toch nog zonneharpen komen…
  Later die week op een andere locatie geweest voor een zonsopgang.. Helaas geen mist en dus weer niet de foto die ik in gedachten had. Maar tijdens de wandeling zie je dan veertjes in het water drijven, een idee ontstaat en spontaan begin je met de uitvoering van het idee en schiet je toch nog een topplaat.

  Ik denk dat heel veel fotografen van dit soort situaties kennen. De kunst is om ze dan te benutten!

  Ik zit overigens ook met mijn studie, maar tussendoor en in de weekenden inderdaad altijd tijd maken voor de hobby ;)

 3. Dag Kenneth,

  Leuk om te zien hoe foto’s ontstaan. Vaak denk je dat een foto gewoon maar geschoten is en dat dat een mooie plaat oplevert. Dat het een proces is (je geeft aan geschoven te hebben bij de eerste om de juist positie te vinden) en soms wat geluk (laatste foto) vind ik erg mooi om te zien. Uiteindelijk moet je het natuurlijk wel zien als fotograaf en het dan vsatleggen. Die eer komt je dan ook gewoon toe. Mooie platen. Maar met name de inkijk in het proces is mooi weergegeven.

  Succes,

  Albert.

 4. zo vroeg ben ik nog niet opgestaan om foto’s te maken,maar het resultaat van jullie is gweldig.

 5. Wow! Wat een ge-wel-dige foto die laatste!!