DigitaleFotografieTips.nl

8 reacties op “Lange dagen in het landschap”

 1. Hoi Kenneth, ik ben vreselijk jaloers! Ik moest wegens mijn gezondheid mijn trip over 10 dagen naar Dingle in Ierland annuleren. Ga er vaak naar toe. Kan ik echt aanbevelen. Ik had een cottage gehuurd bij Glenteenassig in de Secluded Valley of the Waterfalls met practige meren, een paradijs voor enige fotograaf. Skye vind ik ook prachtig! Bedankt voor de update en mooie foto’s en nog een fijne vakantie verder! Groetjes, Wilma

 2. Wow, Geniet, dat doen wij dan hier ook van jouw beeld en tekst! Fijne vakantie!!

 3. ..iemand moet het doen……
  //Dave

 4. Hallo Kenneth, mooie informatie weer. Vakantie vieren is doen waar je zin in hebt en dat gaat je goed af zo te lezen!

 5. No comment, de foto’s spreken voor zich !!!

 6. Hallo Kenneth,
  Prachtige landschappen en dito foto’s. Vraag: de software TPE is voor PC blijkbaar niet zo gedetailleerd als voor je iPad. Ik vind héél weinig hoogtelijnen in deze noordelijke streek. Is de versie voor iPad dan beter uitgerust?
  Groetjes,
  Albert.

 7. Hoi Albert,

  Waar is ‘deze noordelijke streek’? Ik zie wel hoogtelijnen op de PC, makkelijkst te zien bij heuvels van 200m en hoger, maar het is wel zo dat de iPad nog een ’topo’ weergave heeft die nog gedetailleerder is qua hoogtelijnen.

  De iOS en Android versies worden meer ontwikkeld, omdat hiervoor wordt betaald en de PC versie gebruikt gratis Google Maps kaarten en is gratis,

 8. Hallo Kenneth,

  Ja, ik had het over de streek van Neist Point (Skye).
  En ik had inderdaad de indruk dat het moeilijk was om een goede ‘meting’ uit te voeren met de PC zoals in je voorbeeld.
  Als ik mij een iPad aanschaf zal ik best ook deze app aankopen.
  De software werkt wel goed, vooral in het ‘ruige’ Coloradogebied en de bergstreken van Italië (die ik beter ken).
  Bedankt voor het antwoord.
  Albert.