DigitaleFotografieTips.nl

1100+ Abonnees nieuwsbrief

Het is al langere tijd geleden dat ik naar de abonneenummers van de Digitalefotografietips.nl nieuwsbrief heb gekeken, mijn verrassing was dan ook groot toen ik zag dat er nu ruim 1100 abonnees van de nieuwsbrief zijn die ’s ochtends rond 07.00u de nieuwsbrief ontvangen en dat we dus al langere tijd door de 1000 heen zijn. Ik hoop dat jullie het als een nuttige dienst zien om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen op deze site.

Nog geen abonnee op de nieuwsbrief of RSS feed? Je kunt je hier gratis abonneren. Zodra er een nieuw artikel wordt gepubliceerd verschijnt deze in de RSS feed, nieuwsberichten volledig en de artikelen als samenvatting. Uiterlijk de volgende dag rond 07.00u wordt dezelfde informatie als een nieuwsbrief verstuurd.

Blijf op de hoogte als er een nieuw artikel wordt geplaatst, neem een gratis abonnement op de RSS feed of de nieuwsbrief!

3 reacties op “1100+ Abonnees nieuwsbrief”

 1. Gefeliciteerd, dat is een erg mooi aantal!
  Ik heb op Photofacts pas sinds kort een wekelijkse nieuwsbrief en ik ben net de 200 abonnee’s gepasseerd.

 2. Gefeliciteerd,

  Ik kijk altijd erg uit naar nieuwe onderwerpen.

 3. Waarde Kenneth,

  Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal. Ik hoop dat je het nog lang zult kunnen opbrengen de abonnee’s van hun nieuwsbrief te blijven voorzien.

  Met vriendelijke groet,
  Cor