DigitaleFotografieTips.nl

Prettige Feestdagen!

Dit is de laatste update voor de kerst. Ik wens iedereen prettige feestdagen en (mocht je niet meer langskomen tot na het vuurwerk) alvast een goede jaarwisseling!

Prettige Feestdagen!

Tussen kerst en oud en nieuw zal ik nog één artikel plaatsen, een introductie in High Dynamic Range (HDR) fotografie. Als je je abonneert op de gratis nieuwsbrief ontvang je automatisch bericht als het artikel op de website staat.

Blijf op de hoogte als er een nieuw artikel wordt geplaatst, neem een gratis abonnement op de RSS feed of de nieuwsbrief!

10 reacties op “Prettige Feestdagen!”

 1. Kenneth, jij ook hele fijne dagen toegewenst!

 2. Dank voor alle nuttige artikelen tijdens 2009 en een goede start van het nieuwe jaar gewenst.

 3. Kenneth, ik wil je bedanken voor alle artikelen die ik in 2009 heb mogen ontvangen van je. Ik wil jou hele fijne feestdagen toewensen enneh mijn wens voor 2010 ‘keep up the good work’!!

  Grtz, Petra

 4. Een fijne kerst en jaarwisseling toegewenst Kenneth. Ik heb van je stukken genoten en hoop er nog vele tegemoet te mogen zien in het nieuwe jaar.

  Groeten,

  Jeroen

 5. Hoi Kenneth,

  zoals meederen hier al aangeven, super genoten van je stukken in 2009. Hoop dat er nog vele mooie en leerzame stukken mogen volgen in 2010!

  Hele fijne feestdagen en een mooi 2010!
  Groeten Cees

 6. Ha Kenneth,

  Dank je wel voor al je tips en inspirerende onderwerpen! Ik geniet en leer er steeds weer van. OOk voor jou hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2010!

  groetjes van Paula

 7. Hallo Kenneth.
  Sinds kort nog maar lees ik je artikelen en zie ik je prachtig fotowerk. Ik vind het heel leerzaam en heb er dan ook al veel van opgestoken.
  Ik wens ook jou prettige feestdagen en een goed en gezond 2010.
  Groet, Jan Verhoeven.

 8. Kenneth,

  Ook jou fijne feestdagen toegewenst. En een goed en inspirerend 2010.

  Groet, Rianne

 9. Kenneth, voor jou ook heel Prettige Feestdagen en tot in 2012

 10. Hallo Kenneth,
  Heel mooie foto’s, briljante ideeën,… Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar voor jou en je familie. Mocht je nog geen goede voornemens gemaakt hebben voor 2012 weet ik er alvast één. Gewoon voortdoen met deze site…
  Grts, Martin