DigitaleFotografieTips.nl

7 reacties op “Vertel een verhaal”

 1. Geachte heer,

  Niets dan complimenten voor uw website. Zeer leerzaam!

  Met vriendelijke groet,
  Dirk

 2. ’n Nieuwe insteek om mooie foto’s te maken; de oude meesters waren nog niet zo slecht met hun “camera” .

 3. Het Rijks vertelt een verhaal en op deze manier maak je weer een verhaal over een verhaal. Leuk!

  Tip: je kunt niet alleen de werken in hoge resolutie online bekijken, je kunt ook zelf met hoge resolutiebestanden van alle kunstwerken weer ontwerpen maken. Kijk maar eens op de rijksstudio op de site van het Rijksmuseum. Hartstikke gaaf.

  https://www.rijksmuseum.nl/nl/rijksstudio#meestermatcher

 4. Absolute complimenten voor de website en de artikelen. In begrijpelijke taal geschreven en maakt mij als beginner alleen maar enthousiaster. Erg leuk om te lezen!

 5. Geweldig, weer een nieuw inzicht en nieuwe manier van kijken!
  Angela

 6. Dank voor de tips. Mooie foto van het mobieltje voor de nachtwacht. Na onze recente tour door gebouwen van the national trust rond cambridge en oxford nam ik me voor, voortaan of vaker op pad te gaan ipv met de 24-105 4.0 en de 70-200 4.0 met vaste brandpuntsafstanden van 24, 50 en 85 mm van 1.8 Ik hoef dan aanmerkelijk minder hoge iso waarden te gebruiken. Aan de andere kant neem ik de lagere lichtsterkte van de zoomlenzen op de koop toe als ik wat details wil fotograferen. Maar je zit dan al snel op 2000 of 3200 iso.

 7. Altijd weer nieuwsgierig naar de bijzondere tips, leerzaam, en de geweldige mooie foto’s welke het artikel vergezellen.

  Gr. Karel