DigitaleFotografieTips.nl

41 reacties op “Eerste blik op Adobe Photoshop CC”

 1. Ik las in dit artikel dat u twee taalversies kunt installeren van Photoshop CC en Illustrator CC, bv. Nederlands voor dagelijks gebruik en een Engelse versie om bv. te communiceren op internationale forums. Kunnen deze twee taalversies op dezelfde PC geïnstalleerd worden. Ik heb ze allebei gedownload maar alleen de Nederlandse versie kan ik gebruiken. Waar kan men “switchen” in het programma om de taal te kiezen, of zit het moeilijker in elkaar?
  Dank voor het antwoord. Groet van John.

 2. best zorgelijk dat taalgedoe … ik heb bijv. voor PS een heleboel actions in het Engels, die zouden dan dus niet werken.
  Al met al … onduidelijk, het ene moment denk je: YES! En het volgende moment denk je … hoe lang kan ik nog met CS6 vooruit.

 3. Zeer interessant en goed uitgelegd artikel en leest lekker. Ik ben toe aan een nieuwe photoshop. Heb een jaar gebruik gemaakt van photoshop cs6 extended, maar ik ben geschrokken van de prijzen tegen woordig. CC is dus ook te duur. Bedankt

 4. hoe kan ik cs4 nog upgrade naar cs6
  Op marktplaats worden goedkope versie aan geboden.
  Bij Adobe zelf kom ik niet verder dan inderdaad een (voor mij) duur abonnement te nemen.

  1. Ik zie ook de goedkope aanbiedingen op Marktplaats.
   Lightroom 6 vanaf €9,- tot hooguit €14,-.
   Is dat wel zuivere koffie?

   1. Nee natuurlijk niet, met deze prijzen, gaat vooral om kopie! En dat is illegaal! Ik snap zelf uiteraard ook niet waarom Marktplaats hier weinig tegen doet.